contact   |   version française

Macchiato specials

Verrassend verleidelijk

Vier heerlijke latte macchiati met een verleidelijk accent:


  • x

    Hazelnoot latte macchiato

    Benodigdheden (glas 20 cl)

    • 10 cl Nutroma opschuimmelk
    • 5 cl melkschuim
    • 13 cl espresso
    • 2 cl Hazelnoot siroop (Monin)

    Bereidingswijze

    1. Giet de Hazelnootsiroop in je glas.
    2. Stoom de melk op in een kannetje.(+- 65°C)
    3. Hou je glas goed scheef en giet voorzichtig de melk in het glas.
    4. Wacht 20 sec voor toevoegen van de espresso.
    5. Giet de espresso in het midden van je glas.
  • x

    Caramel latte macchiato

    Benodigdheden (glas 20 cl)

    • 10 cl Nutroma opschuimmelk
    • 5 cl melkschuim
    • 13 cl espresso
    • 2 cl Caramel siroop (Monin)

    Bereidingswijze

    1. Giet de Caramelsiroop in je glas.
    2. Stoom de melk op in een kannetje.(+- 65°C)
    3. Hou je glas goed scheef en giet voorzichtig de melk in het glas.
    4. Wacht 20 sec voor toevoegen van de espresso.
    5. Giet de espresso in het midden van je glas.
  • x

    Vanille latte macchiato

    Benodigdheden (verre 20 cl)

    • 10 cl Nutroma opschuimmelk
    • 5 cl melkschuim
    • 13 cl espresso
    • 2 cl Vanille siroop (Monin)

    Bereidingswijze

    1. Giet de Vanillesiroop in je glas.
    2. Stoom de melk op in een kannetje.(+- 65°C)
    3. Hou je glas goed scheef en giet voorzichtig de melk in het glas.
    4. Wacht 20 sec voor toevoegen van de espresso.
    5. Giet de espresso in het midden van je glas.
  • x

    Speculoos latte macchiato

    Benodigdheden (glas 20 cl)

    • 10 cl Nutroma opschuimmelk
    • 5 cl melkschuim
    • 13 cl espresso
    • 2 cl Speculaas siroop (Monin)

    Bereidingswijze

    1. Giet de Speculaassiroop in je glas.
    2. Stoom de melk op in een kannetje.(+- 65°C)
    3. Hou je glas goed scheef en giet voorzichtig de melk in het glas.
    4. Wacht 20 sec voor toevoegen van de espresso.
    5. Giet de espresso in het midden van je glas.